Al vanaf je 16e auto besturen in het rijvaardigheidscentum van La Blanche!

Via La Blanche snel je rijbewijs behalen!

Bij La Blanche bieden we jou de mogelijkheid om het besturen van een auto en de eerste stappen van verkeersdeelname te leren in ons rijvaardigheidscentrum. Dit gebeurt onder goede begeleiding waarbij de instructies aanpast worden aan de prestatie van de leerling. Een rijsimulator is vergelijkbaar met een echte auto, waarbij een computeropstelling verkeerssituaties nabootst.

Deze veilige en doeltreffende methode is ook heel geschikt voor mensen met “rijangst”.
De opleiding bestaat uit 21 “blokken” die elk een half uur duren.
Het voordeel ten opzichte van een Verkeersoefenterrein is dat men ook daadwerkelijk geconfronteerd wordt met dagelijkse verkeerssituaties! Bovendien wordt tijdens deze blokken de basistheorie behandeld, zodat je een goede voorbereiding hebt op je theorie examen!

Slagingskans met 17% verhogen!
Leerlingen die voorafgaand aan het volgen van rijlessen hebben geoefend in het rijvaardigheidscentrum, zijn zelfverzekerder tijdens de rijlessen en hebben bovendien gemiddeld ongeveer 9 tot 10 rijlessen minder nodig. Bovendien ligt de slagingskans bij het eerste examen zo’n 17% hoger (TU Delft).

Eerder starten met je rijopleiding;
Beginnen vanaf je 16e en geld besparen. De opleiding in het rijvaardigheidscentrum is vergelijkbaar met 9 tot 10 rijlessen op de weg. Al vanaf je 16e kun je starten met lessen in ons rijvaardigheidscentrum. Hierdoor beheers je al alle basishandelingen voor dat je echt gaat rijden op de openbare weg! Deze vooropleiding is al in een week af te ronden.
Zo behaal je je rijbewijs al veel sneller vanaf je 17e, en bespaart het je ook nog echt geld! Wat wil je nog meer?

Wacht niet af en verhoog meteen je slagingskansen