Autorijschool Maastricht

Een goede autorijschool is belangrijk om de eerste keer te kunnen slagen. Bij autorijschool La Blanche ben je in Maastricht aan het juiste adres.

Begin met een eerste autorijles, proefles, van 90 minuten voor de actieprijs van € 39,50.

Schrijf je hier in voor een proefles en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Autorijschool La Blanche, al bijna 70 jaar een begrip in Maastricht.

Er zijn veel autorijscholen bij jou in de buurt. Het is lastig om daar een goede uit te kiezen. Laat daarom de meningen van anderen meewegen in je besluit en check de reviews. Leerlingen die met rijles bezig zijn of al op examen zijn geweest, krijgen een uitnodiging van Klantenvertellen om deel te nemen aan een onafhankelijke enquête. 
Nog niet overtuigd? Neem een vrijblijvende proefles en maak kennis met de instructeur of instructrice. We vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt. Dat zorgt ervoor dat je minder rijlessen nodig hebt. 

Voordelen van autorijschool La Blanche;

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer!
  • Ook voor automaatrijlessen.
  • Persoonlijke en vertrouwde rijschool, al bijna 70 jaar.
  • Lid Bovag rijscholen
  • Je wordt opgehaald en weer thuisgebracht

 

Jij bent belangrijk

Bij autorijschool La Blanche sta jij, de kandidaat, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Dit kun je ook aflezen aan de revieuws die staan vermeld op de homepagina.

Niet alleen via onze weblog houden we bij wat kandidaten van ons vinden, maar ook per e-mail, door middel van (online) enquêtes of gewoon door je een keer te bellen en te vragen naar je ervaringen. Op deze manier houden we de kwaliteit van onze rijlessen hoog.

Autorijschool La Blanche Maastricht 

Wil je snel en goedkoop het felbegeerde rijbewijs je in je bezit hebben, kies voor La Blanche in Maastricht. Naast autorijlessen bieden we ook individuele en klassikale theoriecursussen aan. 

De instructeurs zijn Bert en Marijke. Beide verzorgen ook de automaatrijlessen. Zij zijn al enige tijd werkzaam bij autorijschool La Blanche en ze bezitten over meer dan voldoende ervaring om je succesvol te begeleiden.